O nás

Společnost TRIUMF professional tools s.r.o. se sídlem v České Skalici je na českém trhu již od roku 2007, kde působíme jako velkoobchod a maloobchod s nářadím.

Jakožto přímý dovozce značek TRIUMF, Condor, Wera, Knipex, Pferd, Elora, KDS, Beargrip, Pichler, Wallmek, Dieselland a dalších, Vám dokážeme nabídnout sortiment, který vyhoví požadavkům značkových servisů, dílen ale i domácích kutilů. Díky takto široké škále dokážeme našim zákazníkům nabídnout nářadí různých cenových hladin a kvalit.

Stejně tak se specializujeme na prodej nářadí a přípravků pro autoservisy a dílny od renomovaných výrobců z Německa, Rakouska, Japonska, Taiwanu, Slovenska a Česka.

Díky dlouholetým zkušenostem z praxe Vám dokáže nabídnout komplexní služby, odborné poradenství, školení a možnost účasti na předváděcích akcích.

Naší snahou a cílem je být vždy o krok napřed, tzn. nabídnout zákazníkům spolupráci, která přinese výhody. To se nám daří díky individuálnímu přístupu k zákazníkovi, neustálým rozšiřováním a zkvalitňováním sortimentu a uváděním novinek na český trh.

 

Tým obchodních zástupců, speciálně vyškolených pro prodej nářadí na prodejnách, servisech, dílnách, provozovnách a výrobních firmách, Vás může navštívit po celé České republice. Taktéž disponujeme dodávkovými vozy, které jsou vybaveny pro přímý prodeja zároveň slouží jako vzorkovna.

Za dobu našeho působení na českém trhu jsme pro Vás vydali již několik katalogů, desítky časopisů a stovky akčních, ale i informativních letáků s produkty z našeho sortimentu.

 

Navštivte také náš e-shop s profesionálním nářadím a přípravky nejen pro autoservisy.